Rompetrol a majorat pretul motorinei cu 5 bani
Home » Noutati auto  »  Rompetrol a majorat pretul motorinei cu 5 bani
Rompetrol a majorat pretul motorinei cu 5 bani
Incepand de astazi, 3 februarie 2011, grupul Rompetrol a scumpit cele doua tipuri de motorina pe care le comercializeaza in benzinariile proprie cu 5 bani. Astfel un litru de Efix Diesel costa acum 5,04 lei iar motorina de calitate superioara, Diesel Alto 55, costa in media 5,38 lei. Momentan preturile benzinelor a ramas nemajorat. Este posibil ca in unele benzinarii Rompetrol sa fie regasite preturi usor mai mari sau mai mici, deoarece acestea au o marja in care pot modifica preturile practicate (+/- cateva procente). Ca de obicei, probabil si celalalt mare distribuitor de carburanti din Romania, Petrom, va reactiona si va actualiza preturile conform "evolutiei pietei". Ne vom convinge in cateva zile.

5 thoughts on “Rompetrol a majorat pretul motorinei cu 5 bani

  1. Am impresia ca Patriciu cam rade de noi. Adica in contextul in care clientii sunt tot mai nemultumiti, el ridica pretul la motorina fara sa dea nicio explicatie. Decat aia ca afacerea trebuie sa ii mearga…

  2. Sunt factori internationali care influenteaza pretul si care chiar conteaza, nu panarama inutila pe care o fac unii si-i zic protest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.