Divizia de camioane de mare tonaj a producatorului american Ford va fi prezenta din acest an si pe piata din Romania. Partenerul ales pentru piata autohtona este Cefin Trucks.

camioane fordFord este un producator auto cu o prezenta consacrata pe piata romaneasca, atat pe segmentul autoturismelor cat si pe cel al autoutilitarelor. Odata cu incercarea de a aborda si segmentul camioanelor, Ford se va putea mandri ca acopera toate segmentele pietei auto.

Ca partener autorizat Ford a ales compania Cefin Trucks, care se ma ndreste cu o istorie de 20 de ani ca furnizor de servicii si produse pentru domeniul transporturilor auto. Primul centru de vanzare si service se va deschide la Bucuresti, urmand ca reteaua sa se extinda pana la opt puncte de prezenta in toata tara, pana in 2018.

Reprezentantul Ford Trucks si-a propus sa vanda in 2016 un numar de 185 de autocamioane iar pentru anul 2018 obiectivul este de 300 de unitati. Desi obiectivul nu pare unul foarte indraznet, indeplinirea acestuia va fi o adevarata provocare deoarece piata camioanelor din Romania este dominata de nume grele in domeniu: Mercedes Benz, Volvo, Iveco, Man sau DAF. De asemenea, piata romaneasca este si axata foarte mult pe produse la mana a doua.

Vanzarile de camioane noi pentru anul 2016 sunt estimate de la 9000 de unitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...