Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011 se pregateste de final, Moldova urmand sa fie destinatia competitorilor, dar si a fanilor, pentru ultimele doua runde. Pentru ca, iata, stagiunea nu se va mai incheia anul acesta la Iasi, Bacaul urmand sa reprezinte locul in care se va trage cortina la finele ultimei reprezentatii a sezonului intern de raliuri.

Si cum pana la momentul startului Raliului Moldovei-Comfert a ramas mai putin de o luna, pregatirile sunt in toi, iar organizatorul, Adrian Raspopa, ne-a oferit primele amanunte legate de competitia care va avea drept punct central orasul lui Bacovia.

Intrebat ce si-a propus cu acest proiect, Raspopa a raspuns:
”In primul rand as vrea sa nu vorbim despre proiectul lui Adrian Raspopa. stiu ca raliurile nu sunt privite ca un sport de echipa, insa, va spun ca unul care are o prezenta indelungata in acest fenomen, ca lucrurile asa stau. Performanta depinde de abilitatea pilotului, dar, in egala masura, si de prestatia copilotului, de calitatile masinii de concurs, de eforturile depuse de echipa tehnica in preparea acesteia, dar si in parcul de service, in timpul competitiei. La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment, iar Raliul Moldovei-Comfert nu face exceptie de la regula. Eu sunt doar una dintre rotitele angrenajului. Intrecerea este pregatita de o echipa de organizare entuziasta, de ale carei rezultate a eforturilor constante de luni de zile (si care se vor incheia mult dupa eveniment) sunt convins ca se vor bucura toti cei care vor lua parte la acest eveniment”.

In ceea ce priveste asteptarile legate de acest eveniment, Adrian Raspopa spune ca si-a propus sa aiba, in primul rind, toate conditiile pentru o competitie sportiva de calitate. Dar nu numai: ”Ne dorim un eveniment reusit pentru public si sponsori, astfel incit Raliul Moldovei sa fie o prezenta constanta in Campionatul National de Raliuri Dunlop si, in citiva ani, sa devina etapa a Cupei Europei de Est”.
Raliul Moldovei-Comfert este o competitie organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Prefectura Judetului Bacau, Primariei Municipiului Bacau, COMFERT si MBT.

Parteneri oficiali: Centrul Auto Skoda Bacau, Dedeman, Lukoil, G4S, Duralube, Arena Mall, Karcher prin Instalco Group, Hotel Decebal, Vostok Europe prin Russian Shop, RUSTRANS, CONEXTRUST.

Parteneri tehnici: Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret Bacau, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, CAT GUARD Security, Jidvei, Selena Motorsport, A-Car, CS XCape Bacau, Ludicass Bacau.

Eveniment organizat cu sprijinul: Directiei Silvice Bacau, Serviciului de Politie Rutiera Bacau, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bacau, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Parteneri media: TVR 3, TVR Iasi, Desteptarea Bacau, Men`s Health, Playboy, Autoexpert, , www.autorally.ro, www.rallymagazin.ro.

Sursa: www.raliul-moldovei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...