Dacia nu a avut niciodata o limuzina in gama sa insa un grup de masteranzi de la IPA (Ingineria Proiectelor Auto) a creat o versiune “stretch” (alungita) a modelului Duster. Desi intentia nu era de a crea o limuzina, ci un birou mobil, Dusterul ar putea calca pe urma unor masini mult mai scumpe (Hummer, Audi Q7), care sunt preferatele celor care creaza acest tip de automobile.

Dupa cum se poate vedea din imagini, Dusterul Birou Mobil este echipat cu tot felul de accesorii care sa permita pasagerilor sa lucreze in timp ce calatoresc. Masina este propulsata de motorul pe benzina de 1,6 litri, cam mic pentru o masina care cantareste in jur de 1,6 tone si masoara 5,83 metri lungime. Oricum, importanta este initiativa celor de Renault Technologie Roumanie care au demonstrat ca se poate!

Galerie foto Dacia Duster Stretch Limo

4 comentarii

 1. […] Focusauto.ro] Entry posted on August 11, 2012 By Kaustubh Shinde; Read More on Renault, Specials Tags: […]

 2. MUDSTER Romania

  Salut !
  Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!! Va asteptam !

 3. Mudster Romania

  De la 1 Septembrie va invitam sa comandati produsele comercializate de Mudster Romania prin intermediul magazinului online Mudster Shop:
  shop.mudster.ro
  Acceptam plata la livrare sau prin Paypal si majoritatea cardurilor bancare, livrarea se face prin curier DPD sau Posta Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...