Dupa prezentarea precedenta lansata la inceputul acestui an, specialistii in tuning de la Vorsteiner au mai publicat o serie de noi fotografii a pachetului de tuning pentru BMW M5 Sedan. Noul bodykit pentru M5 F10 are componente usoare si aerodinamice din fibra de carbon, jante noi si componente realizate pentru performanta.

Cele mai vizibile schimbari se observa la spoilerele fata de tip aero dar si cele de dispersie spate, ambele construite prin folosirea tehnologiei de pre-impregnare prin presare automata folosita de Vorsteiner. Aceasta tehnologie ofera rigiditate suplimentara si aerodinamicitate sporita in comparative cu fabricarea fibrei de carbon manual.

Spoilerul frontal aplicat pe baraincorporeaza deflectoare special de aer, pe cand cel din spate are un dispersor de aer special fabricat simultan cu aripioare pentru dispersia aerului. In ceea ce priveste evacuarea exista 2 optiuni: una din otel inoxidabil si cealalta fabricata din titan.

Vorstein ofera la pachet jante forjate de 20, 21 si 22 inch dar si variantele forjate cursiv de tip 20x9J si 20x11J. La interior Vorsteiner a facut modificari discrete printre care covorase brodate pentru picioare si portbagaj cu anumite accesorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...