Doi tipi din zona Clujului (cel putin unul dintre ei a declarat ca e din Cluj Napoca si detine un service auto – cel care a postat filmuletul pe Youtube), posesori de masini foarte puternice, au facut o liniuta pe autostrada Transilvaniei, in care au depasit viteza de 300 km/h. Intrecerea dintre ce doua “sportive”, Audi RS4 si BMW M5, a fost castigata de catre cea din urma desi pana pe la 200 km/h cei doi soferi au mers umar la umar.

Daca este legal sau moral ce au facut cei doi pe un drum public nici nu se pune problema sa discutam insa penibil a fost Comisarul-sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita care a declarat pentru Realitatea TV ca acest videoclip este o facatura si cele doua masini nu pot atinge asemenea viteze deoarece sunt limitate electronic. De asemenea acesta a continuat sa se faca de ras subliniind faptul ca nici daca ar fi fost preparate pentru curse, tot nu ar fi reusit sa ruleze cu 300 km/h.

Mai jos puteti vedea inregistrarea facuta de pasagerul din RS4 care a surprins pe camera viteza atinsa de acesta. Evident, M5-ul a rulat cu o viteza mai mare din moment ce s-a indepartat atat de mult de Audi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...