Daca bicicletele BMW M Bike Carbon Racer sunt prea sportive sau nu se potrivesc stilului tau, poate oferta celor de la Audi te va incanta mai mult. Producatorul de la Ingolstadt a proiectat trei modele de biciclete, cu cadru de lemn, ce vor fi denumite Duo City, Duo Sport si Duo Road.

Desi ne-am fi asteptat ca aceste biciclete sa aiba un cadru din materiale exotice (carbon, aluminiu), Audi vine cu o propunere cel putin inedita pentru secolul 21, utilizand lemnul ca si material constructiv. Se pare ca un cadru din lemn absoarbe mult mai bine socurile si vibratiile (e logic, ce-i drept) si ajuta la minimizarea greutatii totale a bicicletei. Cu alte cuvinte, Audi a produs o bicicleta aproape 100% eco, si din perspectiva emisiilor de noxe dar si din punctul de vedere al materialelor folosite.

Daca masinile electrice au preturi foarte mari (pentru moment), e de asteptat ca si aceste vechicule foarte ecologice sa aiba un pret pe masura, mai ales ca poarta si insemnele Audi. Ei bine, preturile pentru Duo City, Sport si Road sunt de 6.530 $, 7.350 $, respectiv 7.460 $ (in SUA). Evident, in Europa preturile vor fi mai mari!

Galerie foto biciclete Audi Duo (click pentru zoom)

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTU5MTgyNjc2NTEyMjQ1NjkxMz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...