Revista Capital ne informeaza ca ultimele scumpiri din aceasta saptamana operate de Rompetrol si Lukoil au inversat raportul dintre pretul benzinei si cel al motorinei, în sensul ca din nou motorina a devenit mai ieftina decat benzina.

La numai doua zile dupa ce au majorat pretul celui mai scump sortiment de benzina cu 10 bani, Lukoil a aplicat o noua majorare, la cele doua tipuri de benzina pe care le comercializeaza în statiile proprii, de 13 bani pe litru.

Astfel, un litru de EuroLuk 95 a ajuns sa coste 5,85 de lei, de la pretul de 5,72 de lei. Cea mai ieftina motorina costa la Lukoil 5,89 de lei.

ECTO 98 costa începand de astazi 6,45 de lei, fata de 6,32 de lei, nivel la care a fost doar doua zile,  în timp ce sortimentul ECTO SUPER DIESEL costa 6,20 de lei.

La Rompetrol, cel mai ieftin sortiment de benzina costa exact cat cel mai ieftin sortiment de motorina: 5,94 lei. Benzina ALTO 101, sortimentul premium, costa cu 34 de bani mai mult decat sortimentul premium de motorina.

Pentru a ne demonstra ca nu exista nicio intelegere intre producatori, Petrom va scumpi combustibilii dupa sarbatorile de Paste 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...