Nadia Crisan, Ford Romania
Nadia Crisan, Ford Romania

Dupa recent anuntatele angajari la uzina Ford din parcul industrial de la Craiova, se pare ca americanii au fost asaltati de romanii dornici de munca. Este si normal sa se intample asa, datorita renumelui pe care Ford il are dar mai ales datorita situatiei economice actuale din Romania. Conform statisticilor, in judetul Dolj, nu mai putin de 1700 de persoane si-au pierdut locul de munca luna trecuta.

Se pare ca pentru cele 100 de posturi de electricieni, de la inceputul anului si-au depus CV-urile aproximativ 1000 de canditati din toata tara si cu siguranta numarul aplicantilor va creste. Doamna Nadia Crisan, reprezentant in cadrul consiliului de administratie al Ford Romania, a declarat ca este incantata de numarul mare de candidati si ca doreste sa aiba ca angajati pe cei mai buni specialisti de pe piata. Posturile de electricieni scoase la concurs sunt esentiale pentru buna functionare a procesului de productie, acestia avand rolul de a supraveghea linii de asamblare.

In prezent, uzina Ford are 3.500 de angajati si produce aproximativ 100 de autoturisme pe zi. Productia este mult mai mica decat cea pe care producatorul american si-a propus-o (si a garantat statului roman ca o va avea la acest moment), 250.000 unitati pe an. Din pacate, in contrapondere, nici statul roman nu a finalizat toate lucrarile de infrastructura pe care s-a angajat sa le faca, atunci cand s-a semnat parteneriatul cu Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...