Firma olandeza Artcore a realizat o reclama cel putin controversata pentru Dacia Duster. Limbajul utilizat in acest filmulet este mai mult decat trivial si nu cred ca face vreun bine imaginii Dacia in lume. Pentru cei care nu stapanesc prea bine limba engleza iata un scurt rezumat: un cuplu in jur de 60 de ani doresc sa cumpere masina si sunt foarte incantati de aceasta. La vederea reprezentantului de vanzari acestia incep sa critice dur Dusterul dupa care incearca sa-l mituiasca pe vanzatori cu bani, ceas, telefon, etc. Conversatia intre cei trei este in proportie de 80% formata din insulte ce nu pot fi reproduse si nici nu ar trebui vreodata sa apara la televizor sau in orice material care sa prezinte Dacia (sau vreo alta companie).

Nu cred ca aceasta este imaginea pe care Dacia vrea sa o promoveze si nici nu pot sa cred ca cineva de la Dacia ar fi comandat o astfel de reclama.

3 comentarii

  1. Nu cred ca e o reclama comandata de Dacia.
    Mai degraba a fost comandata de concurenta, pentru a circula pe internet.

  2. Oricine a comandat asta nu a fost fair play, niste nesimtiti …asta e concurenta neloiala

  3. Eu am ras la ea, mi-a placut, are ceva romanesc in reclama, gipsy, talcioc romanesc :)) frumos dar nu prea. Freshule tu ce parere ai, iti mai cumperi sau nu Duster ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...