Dacia Duster este masina oficiala a Festivalului International „George Enescu”, editia a XX-a. Flota de vehicule Dacia Duster 4 x 4 cu echipare de varf va fi utilizata pentru transportul personalitatilor care vor participa la evenimentul organizat intre 1 si 25 septembrie 2011, la Bucuresti. Un astfel de vehicul va fi pus si la dispozitia lui Ioan Holender, directorul festivalului, in timpul deplasarilor sale in Romania pentru organizarea evenimentului. Asocierea Dacia cu prestigiosul eveniment cultural organizat de Guvernul Romaniei – Ministerul Culturii si Patrimoniului National reprezinta o premiera.

„Festivalul «George Enescu» este unul dintre cele mai puternice branduri ale Romaniei. El promoveaza nu numai opera celui mai mare compozitor roman, inspirata de folclorul romanesc si influentata de traditia muzicala franceza, ci intreaga activitate culturala din tara. Dacia este onorata sa se asocieze cu un eveniment de aceasta anvergura. Prin vocatia lor internationala, ambele sunt branduri de care romanii pot fi mandri, deoarece contribuie cu succes la conturarea unei alte perspective asupra Romaniei”, a declarat Jérôme Olive, directorul general al Automobile Dacia si al Grupului Renault in Romania.

„Ne-am dorit ca de la aceasta editie aniversara sa aducem alaturi de noi cat mai multe branduri autohtone. Festivalul «George Enescu» este o ocazie exceptionala de a arata lumii ce valori exista in Romania, dar si sa le permitem romanilor intalnirea cu valori internationale. Prezenta celui mai mare brand al nostru, Dacia, alaturi de alti parteneri autohtoni puternici este o dovada in plus ca festivalul nostru pune la un loc ceea ce e reprezentativ pentru vremurile noastre – creativitatea, capacitatea de adaptare si spiritul de competitie”, a declarat directorul Festivalului International «George Enescu», Ioan Holender (foto).

Dacia are o traditie in asocierea cu cele mai importante evenimente culturale din Romania, fiind de 6 ani partenerul Premiilor Gopo si al Targului de Carte „Gaudeamus”. Dacia Duster, lansata in martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, a obtinut premiul Autobest 2011, a fost aleasa „Masina Anului 2011” in Romania si in Croatia si recompensata, in Franta, cu „Trofeul Argus”, la categoria vehicule de familie.

Sursa: Daciagroup.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...