Dacia Logan a ramas si in 2011 campioana vanzarilor in Romania chiar daca a scazut usor ca numar de unitati comercializate. In clasament, berlina compacta a producatorului autohton este urmata la mare distanta de modelul Skoda Octavia, care la randul lui conduce detasat clasamentul masinilor de import, pe locul trei situandu-se Dacia Duster.

Compactele Golf, Astra si Focus reusesc iarasi se se mentina aproape de varful clasamentului. Suprinzatoare este pozitionarea modelului Dacia Sandero care, in ciuda pretului accesibil, nu reuseste sa convinga prea multi romani. Oarecum este de inteles acest lucru deoarece cu aceeasi suma (sau chiar mai putin), un cumparator poate achizitiona o masina identica din punct de vedere tehnic si care ofera mai mult spatiu (Logan).

Inca o surpriza a clasamentului este oferita de limuzina de clasa medie a celor de la Volkswagen, Passat, care a reusit sa depaseasca in vanzari modele mult mai ieftine (Renault Megane & Fluence, VW Polo si Jetta!!) si este foarte aproape de Dacia Sandero si Ford Fiesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...