Vineri, 12 august, Renaul a prezentat in Brazilia noul Logan 2o12, dupa reteta ca a fost aplicata deja modelului Sandero, pe aceeasi piata. Din punctul de vedere al exteriorului, modificarile sunt minime. Mai interesante sunt schimbarile din interior unde gasim o consola centrala complet noua, un sistem multimedia nou (optional), fante noi de ventilatie si, surpriza, o varianta cu schimbator pentru o cutie automata de viteze.

Transimisia automata va fi disponibila in asociere cu motorul de 1,6 16v care acum produce 107 cai putere, numai pe nivelul de echipare de top denumit “Expression Automatic”. Versiunea cu transmisie manuala va fi echipata fie cu motor 1,0 16v Hi-Flex, fie cu motor 1,6 8v Hi-Torque

Noutatile de pe continentul sudamerican vor fi disponibile cat de curand si pentru modelele Dacia produse la noi, deoarece a trecut destul de mult timp de cand modelele Logan si Sandero nu au fost reimprospatate. Din pacate, noul Logan 2012 nu va veni cu modificari consistente, pe masura cerintelor pietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...