Site-ul francez Caradisiac ne aduce o veste cel putin surprinzatoare: Dacia pregateste un model nou pentru 2015, ce ar urma sa poarte numele raposatei Solenza.

Potrivit jurnalistilor francezi, berlina de familie Solenza ar urma sa aiba o lungime de 4,8 metri si va fi dotata cu toate echipamentele cu care trebuie s? fie prevazuta o astfel de masina, respectiv accesorii multimedia, scaune inc?lzite, instalatie de climatizare si sisteme de navigatie. Pretul noii Solenza va incepe de la 13.000 Euro iar aceasta va fi construita pe platforma modelului Renault Clio 2, urmand a utiliza si elemente de la Fluence.

Este imbucurator faptul ca Renault are planuri pentru modele Dacia mai bune insa incet, incet brandul romanesc se indeparteaza de ideea de masina ieftina, idee care s-a dovedit profitabila pentru producatorul de la Mioveni. Personal imi doresc doar ca Dacia sa continue sa fabrice si modele ieftine, sub 10.000 Euro, cu toate dotarile esentiale pentru o masina moderna (AC, ABS, cateva airbag-uri, CD player, geamuri electrice). Cand pretul de pornire al unei Dacii va fi de 13.000 Euro (valoare si mai mare pentru Lodgy), in calitate de cumparator, m-as orienta catre un alt producator; oferte exista din plin in piata!

Imaginea de mai jos nu reprezinta in niciun caz viitoare Solenza de serie, ci doar produsul imaginatiei jurnalistilor francezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...