Coreenii de la Hyundai au infiintat in 2016 divizia sport denumita N (fara legatura cu M-ul de la BMW :)) prin aducerea unui director de la divizia M a bavarezilor de la BMW, Albert Biermann.

Hyundai Veloster N
Hyundai Veloster N

Acum a venit momentul unui nou executiv BMW M sa faca pasul spre Hyundai N, Thomas Schemera, acesta fiind angajatul producatorul german din 1987. Noua “achizitie” va avea acelasi rol pe care l-a indeplinit si la BMW; va conduce operatiunile de vanzari si marketing ale diviziei N a coreenilor.

Se pare ca pentru coreeni a devenit o moda sa atraga oameni din conducerea companiilor auto europene. De curand si Kia a recrutat patru executivi de la BMW si Volkswagen.

Aceste mutari la nivel de top management indica clar intentiile coreenilor de a musca o bucata mai mare din pietele auto europene si amercane care trebuie abordate diferit fata de cele asiatice.

Hyundai a lansat de curand modele i30 N in Europa si Veloster B in America de Nord. Cu siguranta vom vedea nou lansari de modele sport de la producatorul sud-coreean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...