Faimosul producator italian de motociclete, Ducati, ataca piata de profil din Romania prin intermediul noului importator unic, Metrotehnica International. Parteneriatul demarat la inceputul acestui an are drept scop reprezentarea cu succes in Romania a imaginii, produselor si a serviciilor premium Ducati.

Dupa inaugurarea de ieri, 28 Mai, a primului showroom in Bucuresti, pe Soseaua Giurgiului, Metrotehnica intentioneaza sa mai deschida alte cinci noi reprezentante in tara. Importatorul se lauda ca pasionatii de motociclete vor putea viziona live cursele la care participa echipa Ducati si vor putea impartasi experiente si impresii in compania unei cafele italienesti.

In cadrul showroom-ului vor putea fi admirate renumitele modelele Superbike, Monster, Streetfighter, Hypermotard, Multistrada si Diavel iar preturile de achizitie vor fi intre 8.516 euro, pentru un Monster 696+  si  22.616 euro, pentru Superbike 1.198 SP.

‘’Suntem foarte onorati de oportunitatea unica de a importa si distribui in Romania produsele marcii italiene Ducati’’, a declarat Razvan Weselowski, directorul general al companiei Metrotehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...