Modelul Ferrari Four (FF) a fost lansat astazi in showroom-ul companiei Forza Rossa din Otopeni. Primul model cu tractiune integrala al marcii italiene costa 220.000 de euro la care doritorii mai trebuie sa adauge TVA.

Dupa Geneva, Paris, Shanghai sau Berlin, Bucurestiul este gazda noului model Ferrari Four, un vehicul destinat persoanelor cu buzunare largi si pline dar si cu o afinitate pentru produsele exclusiviste. FF este cel mai puternic automobil din segment avand un propulsor V12 care dezvolta nu mai putin de 660 CP. Cei patru pasageri care pot urca la bord au la dispozitie o multime de sisteme de comanda si control precum si un confort mai greu de gasit la masinile sport. Conform directorului de marketing al companiei Forza Rossa, Lucian Sonea, sase romani au comandat deja modelul insa doar patru vor primi masina in acest an, ceilalti ramanand pe lista de asteptare pentru 2012. De asemenea, cota totala alocata de contructorul italian Romaniei, de 30 de masini, a fost deja epuizata, iar importatorul primeste comenzi pentru 2012. Tot anul viitor, va sosi in Romania si cel mai nou model al Scuderiei, 458 Italia Spider, prima berlineta din lume cu motor amplasat in zona centru-spate, echipata cu un acoperis rigid retractabil, care a debutat in urma cu doar cateva zile la Frankfurt Motor Show. Conform reprezentantului oficial Ferrari in Romania, 10 astfel de modele au fost comandate de clientii autohtoni inca din vara anului trecut, atunci cand s-au facut publice primele teste.

Evenimentul de lansare al noului FF a fost folosit de oficialii Forza Rossa si pentru a sarbatorii trei ani de la demararea activitatii de import a modelelor produse la Maranello. La manifestare au luat parte atat sotii Camelia si Ion Bazac, actionarii majoritari ai Forza Rossa Holding cat si Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, Enrico Galliera, vicepresedinte Ferrari si pilotul Giancarlo Fisichella.

In primele opt luni din acest an au fost inmatriculate in Romania opt masini Ferrari, in scadere cu 52,94% fata de perioada similara din 2010 cand erau comercializate 17 unitati.

Sursa + foto: Capital.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...