Fiat Aegea 2015 (1)Italienii de la Fiat au lansat saptamana trecuta un model nou la Salonul Auto de la Istanbul. Modelul Fiat Aegea va inlocui actualul Linea.

Lansarea la Istanbul nu a fost intamplatoare, deoarece, la fel ca Linea, noul Fiat Aegea va fi produs la fabrica din Turcia, de la Bursa.

Compacta italiana, cu forma de berlina, va avea 4,5 m lungime, 1,78 m latime, 1,48 m inaltime si un portbagaj de 510 litri. La evenimentul de lansare s-a anuntat ca noul model va putea fi echipat cu doua motoare diesel si doua pe benzina, fara a da detalii suplimentare despre propulsoare. Singur detaliu a fost ca se va pune accent pe economia de combustibil iar varianta cea mai „eco” va avea un consum mixt de numai 4 ltiri/100 km (am presupun ca e vorba de motorina).

La capitolul design, ca de obiecei, designerii italieni au facut o treaba foarte buna creand o masina cu linii foarte placute atat la interior, cat si la exterior. As putea spune ca partea frontala seamana destul de mult cu un Jaguar!

Galerie foto Fiat Aegea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...