Ford va lansa in 2011o editie limitata a modelului sau de clasa mica, denumita Fiesta Sport+ (Sport S in Germania si S1600 in Marea Britanie), ce va fi propulsata de un motor pe benzina de 1.600 cmc si 134 cai putere.

Desi puterea a fost crescuta cu doar 14 cai putere fata de versiunea standard a motorului, sportivitatea acestei editii limitate de Fiesta este completata de modificarile de caroserie si interior. La exterior, Fiesta Sport+ a primit spoilere noi, praguri mai late, jenti de 17″ si evacuare twin-pipe. Aspectul de raliul este dat de dungile albe de pe caroserie si de jentile de aceeasi culoare. De asemenea, interiorul este pigmentat cu diverse detalii specifice modelului: scaune sport, volan imbracat in piele, schimbator deosebit, covorase si praguri interioare customizate, toate in dotare standard.

Pretul de pornire pentru Fiesta Sport+ va fi de 18,000 €, in Germania. Pacat ca Ford nu a venit si cu un sasiu sportiv pentru acest model (cel putin nu s-a mentionat acest aspect pana acum); o reclama a celor de la Pirelli de acum cativa ani avea ca slogan “Power is nothing without control”, si aveau mare dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...