Incepand de ieri, 3 octombrie 2011, Guvernul Romaniei, prin intermediul Ministerului Mediului si Padurilor, a demarat o versiune speciala a  programului Rabla dedicata achizitionarii de automobile cu propulsie electrica sau hibrida.

Cine va casa o masina veche si va achizitiona un „hibrid” va primi doua vouchere in schimbul rablei. Daca se intentioneaza cumpararea unei masini electrice, pentru rabla casata se vor primi patru tichete valorice.

De acest program pot beneficia atat persoanele fizice cat si institutiile publice. Intr-o prima faza Rabla pentru masini „eco” se va derula doar pana pe 4 noiembrie, bugetul alocat fiind de 5.000.000 lei.

1 comentariu

  1. dirlosan valdut

    ma bucur ca sa infintat asa ceva , eu asi avea o idee pentru constructia masini , eu zi ca ar fi mai avantajoasa o masina electrica daca ar avea cativa alimentatori pentru acumulator de ex. pe fiecare roata cate un dinam in plus datorita puteri vantului la inca doua in fata pe care le invarte vantul iar pe plafon un panou solar , masina ar fi mult mai economica si sar putea incarca singura fara sa fi nevoit sa alimentezi asa des . daca ii o idee prosteasca scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...