Cea de-a doua generatie a coupeului compact Mercedes-Benz CLA poate fi comandata in Europa. Livrarile efective vor incepe in Mai 2019.

Mercedes CLA 2019 - 1

Inspirat de fratele mai mare, CLS, noul Mercedes-Benz CLA Coupe este construit pe platforma tehnica a clasei A. Versiunea 2019 a lui CLA este mai lunga decat predecesoarea, ceea ce o face mai impunatoare si, de asemenea, ofera mai mult spatiu interior.

Clientii din Europa pot alege intre doua motorizari pe benzina (fiecare cu doua variante de putere) si una diesel.

Variantele echipate cu motorul turbo de 1,3 litri pe bezina produc 134, respectiv 161 cai putere. Acestea sunt disponibile cu transmisie manuala in varianta standard.

Un motor turbo pe benzina cu o cilindree de 2 litri va echipa modelele CLA 220 si CLA 250. Acestea dezvola 187, respectiv 221 cai putere. Ambele variante vor fi disponibile standard cu transmisii automate in 7 trepte cu dublu ambreiaj. Optional, versiunile cu motor de 2 litri vor putea fi comandate si cu tractiune integrala.

Gama de versiuni este incheiata de CLA 180d care este propulsat de un diesel de 1,5 litri si 114 cai putere. Din punctul nostru de vedere este suprinzatoare prezenta motorului Diesel in gama CLA deoarece tendinta generala este de renuntare propulsoarele de acest tip!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...