Nu se intampla prea des sa vezi masini cu un milion de kilometri parcursi, cu atat mai putin cu un milion de mile! Americanul Joe LoCicero (un fel de “average Joe”) a reusit sa parcurga cu a sa Honda Accord din 1990 o distanta demna de un camion si cam de 40 de ori mai mare ca circumferinta pamantului.

Secretul longevitatii masinii, pe langa binecunoscuta fiabilitate a “japonezelor”, este faptul ca Joe este mecanic auto si s-a ocupat personal de intretinerea masinii. Acesta a reusit sa parcuga aceasta distanta impresionanta deoarce natura muncii sale l-a obligat sa strabata in lung si in lat statele Maine, New Hampshire si Vermont din SUA.

In semn de apreciere, dealerul Darling’s Honda din orasul Bangor (statul Maine) a organizat pentru cei doi o parada iar posesorul s-a capatat cu numele de “Million Mile Joe”. De asemenea, Joe a primit cadou si o Honda Accord noua.

Conform spuselor proprietarului singurele componente schimbate la masina au fost centurile de siguranta, volanul, tapiteria si pompa de benzina (la 1.186.000 km) iar motorul a fost desfacut o singura data.

Galerie foto cu parada lui “Million Mile Joe”

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTY2Nzc2MzE3NzAzMDYyNTE1Mz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...