Desi oficialii de la ministerul mediului s-au laudat ca programul Rabla 2011 incepe pe 1 Februarie (iar tichetele vor fi disponibile din 15 Februarie), astazi Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca de fapt programul de stimulare a inoirii parcului auto va fi operational abia incepand cu data de 20 Martie. Motivatia a fost ca pana la data mentionata, Ministerul trebuie sa verifice si sa autorizeze vanzatorii de masini si centrele de casare ce pot participa la acest program. Oare pana acum ce au avut de facut? Acest proces nu putea sa inceapa de la 1 Ianurie, astfel incat totul sa fie functional la 15 Februarie?

Nu vreau sa par nihilist dar ma minunez de faptul ca cei care se ocupa de gestionarea programului Rabla (care nu e chiar “rocket science”) sunt incapabili sa faca o treaba “ca la carte”, mai ales ca au atatia ani de experienta in spate. Oare mai merita sa ne intrebam de ce economia tarii este in situatia de acum?

PS: Intr-un articol anterior, am afirmat ca sunt surprins de faptul ca exista continuitate intre Rabla 2010 si Rabla 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...