Una din atractiile salonului auto de la Geneva este fara indoiala cea de-a opta generatie a limuzinei A6 a celor de la Audi. Cu multe elemente imprumutate de la fratii mai mari A8 si A7, noua versiune de A6 impresioneaza!

Noul Audi A6 Sedan
Noul Audi A6 Sedan

Cu o usoara crestere in dimensiuni si cu multe noutati in materie de design si ergonimie, Audi A6 Sedan ataca deopotriva luxul celor de la Mercedes si sportivitatea bavarezilor de la BMW. Interiorul imprumuta multe elemente de la A7 si are un design futuristic, acompaniat de materiale premium.

Cum se cuvine unei masini din clasa premium, Audi A6 va putea fi echipat cu numeroase optionale menite sa faca mult mai placut timpul petrecut la volan: ecrane de pana la 12,3 inch, suspensii pe perne de aer, scaune cu incalzire, ventilatie si masaj, sistem audio de la Bang&Olufsen sau acoperis panoramic.

Interiorul noului Audi A6
Interiorul noului Audi A6

Asteptam cu nerabdare informatiile despre motorizarile ce vor fi disponibile in Europa. Ce stim momentan este ca noul A6 va fi echipat si cu un sistem hibrid ce consta intr-un alternator si o baterie litiu-ion. Acest sistem ar urma sa scada consumul de combustibil cu aproximativ 0,7 L/100 km.

Noul Audi A6 va fi lansat in Germania in luna iunie!

Galerie foto nu noul Audi A6 Sedan 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...