Noul BMW Seria 3, succesul de casa al bavarezilor in materie de vanzari, a ajuns la cea de-a sasea generatie. Recent lansata, versiunea sedan a celui mai bine vandut autoturism premium va fi disponibila si in Romania incepand cu prima jumatate anului 2012.

A sasea generatie Seria 3 a crescut ca dimensiuni in comparatie cu predecesoarea sa, cu un ecartament (fata +37 mm, spate +47 mm) deosebit de evident. Plusul de lungime (+93 mm) si la ampatament (+50 mm) accentueaza silueta sportiva.  Gama BMW Seria 3 este disponibila in trei variante de echipare si echipamente – Sport Line, Luxury Line si Modern Line. Fiecare are caracteristicile sale individuale, preluate din caracterul acestui sedan sport, cu combinatii de materiale exclusiviste si o calitate a finisajelor care subliniaza valoarea premium a noii game.

Ca de obicei, BMW Seria 3 va excela la capitolul motorizari unde vor fi disponibile patru propulsoare noi TwinTurbo pe benzina, alaturi de cele doua dieseluri consacrate si de mult apreciatul motor in sase cilindri pe benzina.

BMW Seria 3 320d va avea in Romania un pret de 29.500 Euro, fara TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...