Francezii de la Citroen promoveaza pe piata romaneasca o alternativa pentru Loganul autohton. Noul Citroen C-Elysee vine cu o oferta promotionala de la 8500 E, TVA si voucher Rabla inclus.

noul citroen c-elysee

Design-ul noului C-Elysee este unul care poarta amprenta Citroen insa ca silueta nu se indeparteaza foarte mult nici de Logan si nici de alternativa oferita de Fiat in aceeasi gama de pret (Tipo).

Citroen C-Elysee poate fi echipat cu toate dotarile masinilor actuale: navigatie cu ecran tactil de 7 inch, senzori de parcare, limitator de viteza, camera pentru mersul inapoi sau posibilitatea echiparii cu o transmisie automata. Un aspect prin care se diferentiaza un pic de concurenta este functia de „screen mirroring” ce permite controlarea telefonului si rularea de aplicatii (care sunt compatibile) direct de pe consola masinii. Momentan sunt putine modele pe piata care ofera aceasta functionalitate dar in curand ea va deveni standard.

La capitolul utilitate merita mentionat portbagajul generos de 504 litri.

Producatorul francez ofera o pentru C-Elysee o garantie de 4 ani, in limita a 100.000 km.

In aceste conditii, noul Citrone C-Elysee este o alternativa viabila pentru clasicul Logan. Ca dezavantaje fata de modelul produs la Mioveni putem mentiona vanzarea dificila ca masina second-hand si faptul ca reteaua de reprezentante Citroen este destul de slab dezvoltata in tara.

Prezentari video Citroen C-Elysee
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să-ți placă și...