Noutati auto

Noul Opel Cascada 2014 poate fi comandat in Germaia cu noul motor de 197 cai putere si un pret de 24,490 Euro

Opel a anuntat iesirea pe piata a noului model  motorizat cu o unitate de 1.6l benzina cu turbocompresor precum si a noului sistem IntelliLink, un sasiu nou dar si o multitudine de culori pentru cupola.

Motorul Ecotec Direct Injection Turbo de 1.6 dezvolta 197 CP facand parte din elita noilor motoare ale constructorului. Cei 300 Nm dezvoltati de acest motor montat pe Cascada permit acesteia sa atinga viteza de 235 km/h.

Cei de la Opel nu au comunicat inca parametrul 0-100km/h dar au confirmat ca noul model accelereaza de la 80 la 120km/h in 9.2 secunde in treapta a 5a. Consumul mediu al acestui motor se situeaza la 6.7 l/100 km cu o emisie CO2 de 158 g/km. In Germania preturilemodelului Cascada  incep de la 33.615 Euro.

La exterior constructorul a pregatit mai multe nuante cromatice noi, verde emerald perlat si un argintiu magnetic in doua straturi special vopsite.

Interiorul este animat de o consola de navigatie noua ce include toate optiunile Media impreuna cu noul sistem IntelliLink, cel mai spectaculos fiind sistemul de camere de pe acest model, folositoare la manevrarea in parcare si pe autobanda. Navigatia de tip Navi 950 cuprinde toate hartile Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...