Brit Mark Adams, vicepresedintele pe design al celor de la Opel, ne prezinta urmatoarea generatie (a doua) a navei amiral Insignia. Cu un design actualizat ce continua linia inceputa de Opel Astra, noul Insignia se doreste a fi o masina cu valente premium la un pret acceptabil.

opel-insignia-2017Designul este unul reusit si include elementele ce sunt la moda in prezent: led-uri, silueta ascutita (mai putin „musculoasa” ca vechea versiune), grila frontala de mari dimensiuni, consola centrala tip tableta.

Despre motoare nu se spune nimic dar este de asteptat ca varful de gama sa fie motorul de 2 litri pe benzina, turbo, ce dezvolta 247 cai. Pentru diesel-uri, in cazul in care sunt in plan dupa toate scandalurile din ultima vreme (grupul GM nu a fost afectat de Diesel Gate), speram ca inginerii Opel sa fi rezolvat suparatoare problema cu filtrul de particule.

Noul Opel Insignia va fi lansat oficial in martie 2017 la Salonul Auto de la Geneva. De asemenea GM va vinde acest model si pe pietele americane si australiene sub brandurile Buick, respectiv Holden.

Savurati imaginile frumoase din videoclipul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...