Se pare ca in aceste zile este la moda in randul producatorilor auto sa lanseze versiuni (si mai) sportive ale modelelor existente si la numele carora sa adauge celebrul circuit de curse german Nurburgring. Acum a venit randul celor de la Opel/Vauxhall sa lanseze o astfel de varianta pentru versiunea sport a superminiului Corsa VXR.

Primele modele de Corsa VXR Nurburgring Edition au ajuns deja in showroom-urile din Marea Britanie unde va fi comercializat la pretul de 22.295 lire sterline. Motorul de 1,6 litri turbo cu care este echipata versiunea Nurburgring produce 205 cai putere, fata de 192 cai putere disponibili pe versiunea simpla VXR, viteza maxima fiind acum de 230 km/h. Desigur diferentele dintre cele doua versiuni nu se limiteaza doar la putere. Inginerii Opel au imbunatatit trenul rulare, au micsorat garda la sol, au imbunatatit sistemul de control al tractiunii si au utilizat un nou sistem de franare de la Brembo care este mai usor dar totodata mai eficient.

Modificarile estetice ale Corsei VXR Nurburgring Edition le puteti vedea in galeria foto de mai jos.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTY1OTczMjA2MzAxNDU2NzM0NT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...