Din seria „noi suntem romani, nu nemti”, va invit sa cititi articolul de mai jos preluat de pe Capital.ro. Va suna cunoscut ce se intampla? Oare oamenii (unii dintre ei) care s-au angajat la Ford inca mai au impresia ca lucreaza la „stat” si ca se pot comporta ca muncitorii de la CAP, unde fiecare baga in geanta cat putea?

Pentru a-i depista pe muncitorii care veneau b?u?i la serviciu sau furau diverse piese din sediu, Ford ar fi angajat o firma de detectivi particulari, potrivit cotidianului local Gazeta de Sud.

Conform sursei citate, rezultatele acestor anchete au dus la concedierea mai multor persoane persoane acuzate ca au consumat bauturi alcoolice sau ca au furat diverse piese din fabrica de la Craiova. Majoritatea au actionat ulterior compania in judecata si, potrivit informatiilor publice de la Tribunalul Dolj, unii fosti angajati au renuntat la pretentii si putini sunt cei care au castigat pe fond, la prima instanta.

Potrivit surselor din uzina, citate de Gazeta de Sud, detectivii erau deghizati in muncitori noi si au negociat în repetate rânduri sustragerea unor piese cu muncitorii si portarii companiei. „Politica Ford este aceea de a nu face comentarii cu privire la aceste aspecte“, au precizat reprezentantii companiei americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...