programul rabla 2014Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) a anuntat prin vocea presedintelui Ernest Popovici ca Programul Rabla va ajunge la final in anul 2014 iar din 2015 se vor cauta noi modalitati de stimulare a reinoirii parcului auto din Romania.

Momentan Ministerul Mediului si cel al Finantelor nu au facut nicio precizare oficiala privind incheierea programului de casare pentru masinile vechi si, de asemenea nu au anuntat nici conditiile sau perioada de derulare pentru Rabla 2014. Avand in vedere influenta APIA in mediul politic este de asteptat sa se intample ceea ce-si doresc acestia.

In 2014 ar urma sa se emita aproximativ 20.000 de tichete, la fel ca in 2013, iar prima de casare va fi de 1500 Euro.

In anul care tocmai s-a incheiat s-au casat aproximativ 20.000 de rable (au fost emise 23.000 de tichete) insa aproape 7000 de vouchere nu au fost utilizate deoarece le-au expirat perioadele de valabilitate.

5 comentarii

  1. Buna ziua, am o mare rugaminte la dumneavoastra. Mi-a decedat sotul inainte de Craciun si am ramas cu o masina Opel Kadet Caravan. Eu nu sofez si as dori sa-mi spuneti cum se procedeaza cu programul Rabla. Masina este din ’88 sau ’87. Eu nu-mi pot cumpara alta masina ca sunt pensionara, cu o pensie mica. Va rog mult de tot sa-mi raspundeti. Va multumesc.

    1. Buna ziua. Trebuie sa mergeti la un dealer auto si sa va intelegeti cu cineva care vrea sa cumpere o masina noua. Lasati acolo nr dvs de telefon pentru cineva care vrea sa cumpere masina noua si nu are o RABLA. veti primi o parte din contravaloarea tichetului (6500 RON) in functie de cat va cere. poate fi 50-50% ca sa fie ambele parti interesate. Puteti da si anunt la ziar ca vindeti RABLA ptr program 2014.URGENT

  2. Stie cineva când începe colectarea rablelor?

  3. A inceput deja. Trebuie mers la dealerii inscrisi in program.

  4. Trif Laura Maria

    am o dacie din 1997si vreau sa scap de ea si nu doresc sa imi cumpar alta masina si nu reusesc sa o dau findca la noi in localitate nu se iau masini pt programul rabla si as vrea sa stiu daca cineva este interesat ma poate contacta pe adresa de mes trif_84@ yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...