Sustin protestul impotriva scumpirii benzinei si motorinei
Sustin protestul impotriva scumpirii benzinei si motorinei

De la inceputul anului, romanii au pus la cale un protest organizat la nivelul tarii pentru a opri cresterea preturilor benzinei si motorinei. Actiunea de protest ar trebui sa se materializeze prin ocolirea benzinariilor (nimeni nu ar trebui sa alimenteze) in zilele de 17,18 si 19 Ianuarie 2011.

Din pacate observ ca protestul se cam limiteaza la mediul online unde efervescenta este maxima. Se trimit mail-uri, mesaje pe Yahoo! Messenger, se creaza pagini de sustinere pe Facebook sau cauze pe diverse site-uri de profil. Si cam atat. Masini la benzinarii sunt ca in orice zi obisnuita.

Trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt deloc surprins de lipsa de reactie si solidaritate a romanilor; au fost ocazii cand trebuia sa protestam pentru lucruri mult mai dureroase si nu am facut-o cum trebuia. Ideea de a boicota, pentru cateva zile marile, retele de distributie ale carburantilor, care practic stabilesc preturile, nu este noua si nici nu am inventat-o noi. Din pacate nu stiu daca la “ceilalti” a avut succes sau nu dar cu siguranta mobilizarea oamenilor a fost mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...