Incepand de astazi, 3 februarie 2011, grupul Rompetrol a scumpit cele doua tipuri de motorina pe care le comercializeaza in benzinariile proprie cu 5 bani. Astfel un litru de Efix Diesel costa acum 5,04 lei iar motorina de calitate superioara, Diesel Alto 55, costa in media 5,38 lei. Momentan preturile benzinelor a ramas nemajorat. Este posibil ca in unele benzinarii Rompetrol sa fie regasite preturi usor mai mari sau mai mici, deoarece acestea au o marja in care pot modifica preturile practicate (+/- cateva procente).

Ca de obicei, probabil si celalalt mare distribuitor de carburanti din Romania, Petrom, va reactiona si va actualiza preturile conform “evolutiei pietei”. Ne vom convinge in cateva zile.

5 comentarii

  1. Am impresia ca Patriciu cam rade de noi. Adica in contextul in care clientii sunt tot mai nemultumiti, el ridica pretul la motorina fara sa dea nicio explicatie. Decat aia ca afacerea trebuie sa ii mearga…

      1. nu, cam asta e dovada va protestele despre care se tot discuta nu au niciun efect.

  2. Doar nu cred ca se astepta nimeni sa scada pretul motorinei dupa pseudo-protestele cu “bani marunti”

  3. Sunt factori internationali care influenteaza pretul si care chiar conteaza, nu panarama inutila pe care o fac unii si-i zic protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...