Cele doua pavilioane de la Romaero care inca mai gazduiesc „exponatele” editiei 2011 par a fi doar o umbra a ceea ce a fost SAB&A si, ulterior, SIAB in primii ani ai decadei trecute. Cu o mediatizare submediocra (ca sa nu fim prea duri in exprimare) si cu un absenteism acut, atat al expozantilor cat si al vizitatorilor, putem spune fara retinere ca editia de anul acesta este un esec; „este” si „nu a fost” fiindca mai sunt cateva ore pana la inchiderea salonului.

Din motive pe care nu le stim inca, marea majoritatea a masinilor expuse anul acesta apartin marcilor importate de catre Tiriac Auto, alte branduri ca Renault, Opel si Fiat (grupul GM), Volkswagen, Audi (grupul VW), Citroen, Toyota, Peugeot (grupul PSA) si nu numai.

Premierele nationale ale acestei editii au fost Hyundai Veloster Highway 1,6 benzina 140 CP, BMW Seria 1, BMW Seria 6, Mini Coupe, Range Rover Evoque, Jaguar XF, Hyundai Elantra Highway 1,6 benzina 132 CP si Hyundai Genesis Coupe 2,0 benzina turbo 210 CP – coupe sport. Dupa cum se poate vedea, cu exceptia celor doua BMW-uri, restul noutatilor apartin marcilor importate de Tiriac Auto.

Este pacat de investitia si eforturile facute dar mai ales de faptul ca romanii nu pot avea parte de un salon auto adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...