VW Touareg Gold Edition
VW Touareg Gold Edition

Volkswagen face spectacol la Salonul Auto de la Doha si prezinta modele care mai de care mai spectaculoase. Dupa XL1, care exceleaza la capitolele economie si protectia mediului, ieri a fost ziua opulentei si a performantei. Ambele modele de Touareg care au fost prezentate se cam adreseaza arabilor; probabil aceasta a fost si ratiunea alegerii salonului de la Doha pentru prezentarea acestor premiere.

Touareg Gold Edition este probabil cea mai luxoasa versiune a SUV-ului VW; multe din elementele de interior au fost finisate cu aur de 24 de carate, tapiteria este din piele Nappa crem (piele de miel sau oaie supusa unui tratament special cu tanini – saruri de crom si sulfat de aluminiu), jentile placate cu aur iar bordul este din piele maronie. Motorul care echipeaza Touareg Gold Edition produce 360 de cai putere insa nu au fost specificate si alte caracteristici momentan.

Daca versiunea Gold Edition se adreseaza arabilor (mai bine zis seicilor) pasionati de aur, ce-l de-al doilea model prezentat, Race Touareg, pune mai mult accentul pe performanta offroad. Race Touareg 3 are un motor de 310 cai putere si atinge 100 km/h in mai putin de 6 secunde. Adevarata valoarea a acestui model este data de faptul ca inglobeaza tehnologii pe care VW le-a testat de-a lungul timpului in Raliul Dakar. Acum sa nu va inchipuiti ca e si la fel de spartan! Singurul element pastrat de la versiunea de raliu este roll-cage-ul; in rest Race Touareg ofera toate dotarile de care cineva ar putea sa aiba nevoie cand circula prin desert.

Galerie foto Volkswagen Touareg Gold

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTU2NzIyMTQ2NzQ5MDcwMzIwMT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Galerie foto Volkswagen Race Touareg 3

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTU2NzIyMTM5NjA0MjU1MTI5Nz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...