Lapo Elkann - Viitorul sef de la Ferrari
Lapo Elkann - Viitorul sef de la Ferrari

Celebrul presedinte al consiliului de administratie al Ferrari, Luca di Montezemolo (63 ani), a decis ca e momentul sa se retraga din functie si a gasit deja succesorul, in persoana lui Lapo Elkann (34 ani). Aceasta miscare este cel putin surprinzatoare, mai ales fiindca acest personaj nu s-a remarcat pana acum prin activitati care sa-l recomande pentru aceasta nobila pozitie. Chiar mai mult, de-a lungul timpului s-a remarcat prin diverse scandaluri mondene (consum de cocaina, petreceri cu transexuali, aparitii excentrice). Merita sa mentionam ca Lapo este fratele CEO-ului Fiat, John Elkann.

Ca trecut profesional, cea mai inalta functie ocupata de Lapo Elkann este cea de director de marketing al Fiat, pe care a dobandit-o in 2003, la numai 26 de ani.

Fotografia din stanga il prezinta pe Lapo Elkann la o conferinta de presa a companiei Alfa Romeo, din timpul salonului auto de la Geneva de anul acesta. De remarcat este tinuta sa, care este cel putin neconventionala. Sunt curios daca responsabilitatea conducerii unui brand ca Ferrari il va determina sa fie mai putin excentric.

Luca di Montezemolo va parasi Ferrari deoarece aspira la o functie politica foarte inalta, mai precis, cea a lui Silvio Berlusconi. Avand in vedere imaginea sa dar si cea a actualului Prim Ministru al Italiei, care a fost implicat in numeroase scandaluri, cred ca are toate sansele sa ii ia locul lui Berlusconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...