Deoarece este cerere foarte mare de Ferrariuri noi, doi dealeri de masini importa neoficial modelul FF in Romania insa la preturi mult peste cel oficial.

Unul dintre acestea este comercializat de Dom Automobile SRL, cu sediul in Voluntari, Ilfov. Aceasta este o companie specializata in importul de autoturisme din Europa si America de Nord. “In cei 7 ani de cand a fost inaugurat primul showroom din Bucuresti, ne-am imbunatatit continuu serviciile de furnizare si livrare a autoturismelor, de consultanta in asigurari si transport”, se arata in descrierea de pe site-ul companiei.  Dom Automobile SRL vinde un Ferrari FF pe autovit.ro cu 254.000 de euro, fara TVA. Cu TVA, pretul masinii ajunge la 314.960 de euro.

Un alt Ferrari FF este vandut, tot pe Autovit.ro, de Forum Cars & Finance Top din Curtea de Arges, cu 395.560 euro. Masina costa cu 120.000 de euro mai mult fata de pretul cu care este comercializat automobilul de catre importatorul oficial Forza Rossa. Pretul oficial al unui automobil Ferrari Four (FF) este de 273.000 de euro.

Aducerea de masini Ferrari in tara noastra se poate dovedi o afacere profitabila avand in vedere ca italienii nu aloca decat un numar limitat Romaniei. In plus, Forza Rossa nu vinde oricui un Ferrari. Forza Rosa a refuzat potentiali clienti din cauza modului ostentativ in care isi afisau banii si deoarece acestia doreau un Ferrari doar pentru a fi remarcati.

Ce spun cei de la Forza Rossa

“In ceea ce priveste cele doua anunturi de pe autovit.ro ale unor dealeri neautorizati, nu ne putem pronunta si nici nu putem controla anunturile lor. Ferrari recomanda clientilor sa cumpere masinile doar de la reprezentantele oficiale pentru a se bucura de toate facilitatile determinante pe programele pre-owned Ferrari evitand astfel situatiile in care masinile au iesit din garantie, nu sunt verificate sau au probleme tehnice neraportate,” a declarat pentru Capital Lucian Sonea, director de marketing si comunicare Forza Rossa.

Ferrari FF este cel mai puternic automobil din segment avand un propulsor V12 care dezvolta nu mai putin de 660 CP. Cei patru pasageri care pot urca la bord au la dispozitie o multime de sisteme de comanda si control precum si un confort mai greu de gasit la masinile sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...