Printre numeroarese masini supersportive, electrice, hibride sau futuriste, Volkswagen a reusit sa surprinda cu prezentarea inedita a unui microbuz modern denumit Bulli (parca usor neinspirat). Design-ul, atat cel exterior cat si cel interior, este o combinatie foarte reusita de retro si ultramodern.

Cu o lungime de numai 3,99 m, Bulli ofera sase locuri, dispuse cate trei pe fiecare bancheta, si un portbagaj de 370 litri, ce poate fi extins la 1,600 litri, cand se rabateaza bancheta din spate. Motorul care echipeaza minibus-ul este unul electric ce ofera o autonomie de 300 km si atinge viteza maxima de 140 km/h.

Foarte interesanta este ideea celor de la VW de a face consola centrala dintr-un iPad, aceasta fiind astfel demontabila. Ca sa va decideti daca va place mult sau foarte mult ideea de microbuz modern, puteti sa vizualizati galeria foto de mai jos.

Galerie foto Volkswagen Bulli

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2OTEwNTUwMjI2MjYzNzY3OTg5L2FsYnVtaWQvNTU3OTQ2OTgyNDAyMzAxMzQwOT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...