Volkwagen Golf 7
Volkwagen Golf 7

Volkswagen a facut o traditie din a evolua fara sa revolutioneze nimic. Nici cea de a saptea generatie a modelului Golf nu aduce modificari spectaculoase fata de versiunea precedenta. La capitolul design, noutatile se rezuma la cateva linii diferite si blocuril optice mai alungite in timp ce motoarele au capatat cativa cai putere in plus, traditionalul 2.0 TDI generand acum 150 cai putere.

Daca vrei sa-ti cumperi un Golf nou trebuie sa fii pregatit sa platesti o suma intre 17.000 Euro (pentru propulsorul 1,2 TSI, 85 cai putere) si 25.275 Euro (pentru motorul 2.0 TDI, 150 cai putere). Daca vrei alte motorizari, VW mai ofera alte trei propulsoare pe benzina ce produc pana la 140 cai putere si un diesel de 1,6 litri si 105 cai putere.

Fiind lider al clasei compacte si model de referinta  in acelasi timp (titluri date de cele 29.000.000 exemplare vandute de-a lungul timpului), Golf-ul isi permite sa mearga pe traditie, avand astfel un succes garantat in ciuda preturilor care sunt mai mari decat ale concurentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...