Yo Mobile - primul hibrid rusesc
Yo Mobile - primul hibrid rusesc

Rusii nu raman in urma in materie de dezvoltare de masini cat mai economice si ecologice, si au inventat un brand nou sub care vor produce automobile hibride. Yo-Mobile este un autoturism de clasa mica ce reuseste sa consume numai 3,5 litri de benzina la o suta de kilometri si are o autonomie de 1.100 km. Culmea, mai si reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 7-8 secunde (dupa cum declara producatorul). Viteza maxima pe care o atinge aceasta masinuta este de 130 km/h.

Preturile anuntate pentru Yo-Mobile, care va fi construita in mai multe modele de caroserie, vor fi intre 12.000 si 15.000$.

Pentru a-si manifesta sustinerea pentru acest proiect, Primul Ministru al Rusiei, Vladimir Putin, a condus una dintre aceste masini catre resedinta actualului Presedinte al Rusiei. Cand s-a urcat la volanul masinii, Putin i-a spus patronului firmei Yo-Auto, miliardarul Mikhail Prokhorov, ca spera ca Yo-Mobile-ul sa nu se dezintegreze pe traseu. Din fericire, nu s-a intamplat niciun eveniment neplacut pana la destinatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...