Duster versus Touareg
Duster versus Touareg

Un fel de duel David vs. Goliat al zilelor noastre. Daca veti urmari filmuletele de mai jos veti vedea ca la un pret aproape de trei ori mai mare (48.000 fata de 18.000 Euro), Touareg-ul nu poate sa faca prea multe lucruri in plus fata de Duster, prin zapada extrema. In conditii ca cele din filmulete conteaza mai mult garda la sol, anvelopele si tractiunea integrala.

Touareg in Romania

Duster in Romania

Touareg in Rusia

Duster fara numere de inmatriculare

4 comentarii

  1. da de unde..uitativa pe unde sa bagat touaregul..iar duster-ul pe zapada batatorita…as vrea sa vad daca mai iese dacia din zapada mare..pe unde nu sa mai umblat..asa cum a fost cu touaregul

  2. A-ti dat-o in bara cu articolul asta. Si eu sunt fan duster , dar hai sa fim seriosi. Din filmulete reiese diferenta enorma de calitate dintre cele doua.Se vede clar ca dusterul este mort in marsalier, deasemenea tangajul fata spate al dusterului il face sa piarda aderenta si evident garda la sol al touaregului este superioara.

    1. Tu ai dat-o in bara cu gramatica limbii romane!

  3. Pe bune…….!!!! Poti compara un SUV de 2,5 tone cu un motor V6 de 3000 cmc cu o conserva de 1,5 tone cu motor de 1500 cmc !!!! Nu am nimic cu Duster-ul dar in clipuri se vede foarte clar ca in afara sa patineze nu stie altceva !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și...